Hotell og Leilighet 2017/18

I 2017/18 fortsetter vi med de samme hotellene og leilighetene som foregående år. Etter å ha mottatt bare positive tilbakemeldinger velger vi også dette året å ikke kompromisse på kvaliteten, og fortsetter med kun 4-stjerners overnatting. Vi har frokost inkludert i hotellpakkene våre.

4-stjernes hotel – Pullman Hotel

http://www.accorhotels.com/9227
Pullman Liverpool Hotel ligger i hjertet av Liverpools ikoniske havneområde, bare noen øyeblikk fra den prisbelønte Albert Dock i en av Storbritannias mest levende byer. Hver av de 216 komfortable rom har blitt designet med stil i tankene, og har komplementære høyhastighets wi-fi som standard. Hotellet har enkelt, dobbelt og twinrom. For bedrifter som ønsker møter finnes også muligheter for å leie møte/konferanserom. Frokost er inkludert i pakken.

4-stjernes hotel – Mercure Atlantic Tower

atlantic toweratlantic tower2

4-stjernes Atlantic Tower er vårt nye standard hotell. Hotellet har både enkelt, dobbelt, twin og tremannsrom. Hotellet har også sine egne barer og frokost er inkludert i pakken.

Knallfine leiligheter – Posh Pads

poshpads3 poshpads2

Rett ved gågaten i Liverpool ligger Posh Pads. Leilighetene er store, med to soverom, to bad og stue med kjøkken. På kjøkkenet kan du lage frokost og middag om du ønsker. Leilighetene tar 4-5 personer.

You may also like...