Om oss

Liverpooldrømmer og Liverpoolreiser har slått seg sammen.  Sammen fortsetter vi det solide arbeidet vi har gjort med å levere pakketurer til liverpoolsupportere.


Ian Kelly er 51 år, gift og har to sønner. Bor i Liverpool.
Han har drevet med salg av billetter og pakker i 15 år, og var CEO i Liverpoolreiser.
Han tar med seg sin kunnskap om byen og markedet inn i firmaet.


Audun Wilhelmsen er 45 år, jobber til daglig som utvikler hos Oslo Børs VPS AS og bor i Oslo sammen med samboer og datter på 7 år. I «gamle» dager var Audun kjent for å være en målsnik, men med årene har han blitt rund og fin, nesten litt som Jan Mølby 😉 Lidenskapen til Liverpool går langt tilbake, allerede som fireåring sprang han rundt i rød t-skjorte og var Liverpoolspiller.


Kenneth Løkken er 42 år og ny ansatt i Juni 2019. Han kommer med flere års erfaring av salg av fotballturer. Han er gift og har 2 barn på 12 og 8 år. Kenneth har vært på ca 25 kamper pr sesong siste 3 årene, og totalt på Anfield ca 120 ganger, Kan vel si at han kjenner byen Liverpool og Anfield godt. Han har tidligere spilt aktiv fotball selv.


Jan Tore Bjerkrheim er 57 år, jobber til daglig som selger i TTC og bor i Mysen sammen med sine to barn. Han er lidenskapelig opptatt av fotball og Liverpool. Vært ihuga Liverpoolfan siden 1965, er en av de aller første oppe på Anfield på kampdagen. Selv har han vært en habil fotballspiller med ca 750 A-kamper på forskjellige nivåer, med over 1000 seriemål.

Har vært og sett Liverpool over 80 ganger og er i hugga LIVERPOOL fan.