Hotell og leilighet

I år som i fjor velger vi å ikke kompromisse på kvaliteten, og fortsetter med 4-stjernes Pullman, Mercure og Posh Pads, samt sentrale Lock & Key i Duke street.

4-stjerners hotell – Pullman Hotel

Pullman Liverpool Hotel ligger i hjertet av Liverpools ikoniske havneområde, bare noen øyeblikk fra den prisbelønte Albert Dock, i en av Storbritannias mest levende byer. Hvert av de 216 komfortable rommene er designet med stil i tankene, og har gratis høyhastighets wi-fi som standard. Hotellet har enkelt-, dobbelt- og twinrom. For bedrifter som ønsker møter, finnes også muligheter for å leie møte-/konferanserom. Frokost er inkludert i pakken.

4-stjerners hotell – Mercure Atlantic Tower

4-stjerners Atlantic Tower er vårt standard hotell. Hotellet har både enkelt-, dobbelt-, twin- og tremannsrom. Hotellet har også sine egne barer, og frokost er inkludert i pakken.

For bedriftskunder kan vi tilby møterom med kaffe og varm lunch.

Lock and Key i Duke Street

Vårt koslige boutique-hotell med kun 14 rom, og en liten bar som naturlig møteplass. Hotellet ligger svært sentralt til i Duke Street, ikke langt fra Posh Pads. Frokost er inkludert i pakken og serveres helt frem til 15:00(!). Ved bestilling fra grupper opp mot 30 stykker, vil vi kunne reservere hele hotellet for dere.

Knallfine leiligheter – Posh Pads

Rett ved gågaten i Liverpool ligger Posh Pads. Leilighetene er store, med to soverom, to bad og stue med kjøkken. På kjøkkenet kan du lage frokost og middag om du ønsker. Leilighetene tar 4-5 personer.