Hotell og leilighet 2020/21

I år som i fjor velger vi å ikke kompromisse på kvaliteten, og fortsetter med 4-stjernes Pullman, Mercure og Posh Pads, samt at vi i år utvider med sentrale Lock & Key i Duke street.

4-stjernes hotell – Pullman Hotel

Pullman Liverpool Hotel ligger i hjertet av Liverpools ikoniske havneområde, bare noen øyeblikk fra den prisbelønte Albert Dock, i en av Storbritannias mest levende byer. Hvert av de 216 komfortable rommene har blitt designet med stil i tankene, og har gratis høyhastighets wi-fi som standard. Hotellet har enkelt-, dobbelt- og twinrom. For bedrifter som ønsker møter, finnes også muligheter for å leie møte-/konferanserom. Frokost er inkludert i pakken.

4-stjernes hotell – Mercure Atlantic Tower

Rom på Mercure Atlantic Tower
Fin uteplass for et glass vin på Mercure Atlantic Tower

4-stjernes Atlantic Tower er vårt standard hotell. Hotellet har både enkelt-, dobbelt-, twin- og tremannsrom. Hotellet har også sine egne barer, og frokost er inkludert i pakken.

For bedriftskunder kan vi tilby møterom med kaffe og varm lunch.

Sentrale Lock & Key hotel i Duke Street


Vårt nye hotell! Koselig hotell med kun 14 rom og en liten bar som naturlig møteplass. Hotellet er ligger veldig sentralt til i Duke Street, ikke langt fra Posh Pads. Frokost er inkludert i pakken og serveres helt frem til 15:00(!). Ved gruppe opp mot 30 stykker vil vi kunne legge av hele hotellet til dere.

Knallfine leiligheter – Posh Pads


Rett ved gågaten i Liverpool ligger Posh Pads. Leilighetene er store, med to soverom, to bad og stue med kjøkken. På kjøkkenet kan du lage frokost og middag om du ønsker. Leilighetene tar 4-5 personer.