Referanser

Referanser

Tusen takk til Liverpooldrømmer for en utrolig service og fantasiske billetter til Crystal Palace – Liverpool FC. Fikk billettene til hotellet og veldig fine plasser på Selhurst Park. Kan absolutt anbefale dette til andre Liverpool supportere. Vil gjerne takke Jan Tore for god oppfølging. Kommer uten tvil tilbake til Liverpooldrømmer neste gang jeg skal på kamp.

YNWA

– Martin Elgmork


Tusen tusen takk til Liverpooldrømmer for en fantastisk god service da vi måtte endre vår planlagte reise fra helgen 14 aug til helgen 25 sept i stedet🙂 Kampen ble flyttet til kl 21 mandag kveld og det er første skoledag på videregående på tirs. Ble plutselig krise 😥
Jeg har ingen problemer med å anbefale disse tre guttene hvis dere skal oppleve verdens beste lag på Anfield. YNWA <3
Tusen takk Audun & co 🙂

Nå gleder vi oss til høstferien 🙂

– Wenche Marie Nydahl


Tilbake i Norge etter et par uke i England, høydepunktet va uten tvil turen til Anfield den 19.februar! Tusen takk til Liverpooldrommer for billetta og hjelp, skal uten tvil tilbake og kan anbefale dem på det sterkeste!

– Åse Jannie Meyer Johansen


 Kom fra Liverpool i går, etter og ha sett LFC valse over Man City. Seier i min aller første kamp, er ikke dårlig. En stor takk til Liverpooldrømmer, som fikset glimrende overnatting og meget god plass på Main Stand, jeg kan virkelig anbefale disse karene. And thanx to you as well Mark Wall for driving to/from Manchester. I can really recommend people to use your services 🙂

– Halvard Fredriksen


Må bare takke guttane i Liverpooldrømmer for kjempe service med billetter og hotell og ikke minst at vi fikk treffe dere, kanonkarer.
And thanks to Mark Wall for exellent taxi service, and The beers standing waiting for us in The car when we landed in Manchester.
Reisefølge mitt har hatt en uforglemmelig tur, de har vært høyt oppe hele veien, koset oss til det fulle med en fantastisk kamp og fantastiske dager i verdens beste by 🙂

– Dan-Helge Randahl


Nettopp tilbakelagt tidenes helg i Liverpool mot Manchester City på Anfield.

Stor takk til Liverpooldrømmer for en fantastisk tur med en utrolig bra planlegging, ufattelig mye latter og morro og rett å slett tidenes tur! Anbefales med det sterkeste. Og det her skal gjøres til en årlig tradisjon!

– Daniel Andrè Edvardsen